MALA SUBOTICA Osma obljetnica posvete svetišta Kraljice srca

Hrvatska šenštatska obitelj sa sjedištem u Maloj Subotici s radošću poziva na 8. obljetnicu posvete svetišta Kraljice srca, u subotu, 26. kolovoza s početkom u 10 sati.

Duhovni program odvija se na otvorenom uz kapelicu Kraljice srca u Maloj Subotici. Tog dana ujedno je slavlje mlade mise šenštatskog patra, p. Pržemeka Skapskog iz Poljske.

Proslava započinje trodnevnom duhovnom pripremom, od 23.do 25. kolovoza, po sljedećem rasporedu: u 17 sati (do 18 sati) ponuda svete ispovijedi, u 17:30 sati molitva svete krunice, u 18 sati sveta misa i ponuda zajedničkog klanjanja pred Presvetim. Svetu Misu predvodi p. Christoph Horn, duhovni asistent HŠO.

Program proslave u subotu, 26. kolovoza započinje u 10 sati okupljenjem i duhovnim programom. U 10:45 sati na rasporedu je sveta misa sa slavljem sekundacije mlade mise mladomisnika p. Pržemeka Skapskog, schönstattskog patra iz Poljske.

U 12 sati slijedi anđeoski pozdrav ispred svetišta te mladomisnički pojedinačni blagoslov. Nakon pauze za ručak i druženja, u 14:30 sati slijedi pjesma i svjedočanstva, u 15 sati Slavlje saveza, a u 16 sati blagoslov Hodočasničkih svetišta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije