DOZNAJEMO Dani Kotoribe uz Opću opasnost, Pastire i klapu

Naš ponajbolji hard rock bend Opća opasnost stiže u Kotoribu gdje će povodom Dana općine održati veliki koncert. Kako doznajemo dečki iz Županje i njihov frontmen Pero će žariti i paliti na pozornici ispod velikog šatora u subotu, 16. rujna.

Tako čelni ljudi Općine Kotoriba, načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki, nastavljuju započeti tradiciju da uz Dane općine te Dane šibe i i ribe u Kotoribu dovode zvučna imena hrvatske glazbene estrade kako bi svojim mještanima ponudili dobru zabavu i poklonili im besplatne koncerte.

Dan ranije, u Kotoribi će zasvirati Pastiri, tribute band grupe Bijelo dugme. Grupa Pastiri osnovana je 2013. godine s namjerom izvođenja samo i isključivo pjesama Bijelog Dugmeta. Godine 1975. seriju pjesama zagrebački novinar Dražen Vrdoljak naziva pastirski rock, pa vezano uz to nastaje i ime Pastiri.

U nedjelju, 17. rujna kada je i proštenje nakon kulturno zabavnog programa, Kotoripčani i njihovi gosti uživat će u klapskoj večeri i dalmatinskoj pismi uz nastup poznate klape.

Grgec i Ujlaki uskoro će predstaviti cijeli program za ovogodišnje dane Kotoribe za koji kažu da će biti bogat i ispunjen brojnim sadržajima. Podsjetimo, u kratkom vremenu u Kotoribi su održani besplatni koncerti Dražena Zečića, Hladnog piva, Vatre, klape Kampanel i Bosutskih bećara.

Ne sumnjamo da će Dani Kotoribe ponovno privući veliki broj posjetitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije