FOTO Međimurci na proslavi Oluje u Kninu i Slunju

I ove godine branitelji i građani Međimurja bili su na proslavi 22. godišnjice vojno-redarstvene operacije Oluja, ovaj puta u Kninu i Slunju.

U organizaciji Pave Jazvića, koji ima jako dobru suradnju sa udrugom 7. Gardijske brigade Puma iz Varaždina, branitelji i građani iz naše županije imali su priliku biti na proslavi Oluje.

Suradnja između Jazvića i Puma traje već pune tri godine. Svake godine predsjednik udruge Puma Robert Puja ponudi jedan autobus za odlazak u Knin, a Međimurci mu se na tome od srca zahvaljuju. Autobuse za Knin, za proslavu godišnjice Oluje plaća Ministarstvo hrvatskih branitelja, kao i svake godine do sada.

60-ak putnika iz naše županije bilo je u Kninu, nakon čega su svratili u Slunj na drugi dio proslave, na koncert Mate Bulića i Marka Perkovića Thompsona. Koncert u Slunju protekao je u odličnoj atmosferi pred više od 50 000 posjetitelja, po procjeni domaćeg svećenika koji je informaciju sa slikama objavio na internetu.

– Ovom prilikom želim se zahvaliti svim dobrim ljudima zbog kojih organiziram ovakva putovanja, rekao nam je Pavo Jazvić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije