DANI TURIZMA U SVETOM MARTINU Pohod po kletima, Murakon i Jazz koncert…

Danas, u petak 4. kolovoza, se nastavlja program ovogodišnjih Dana turizma Općine Sveti Martin, a prvo je na redu Pohod po kletima kojeg organizira svetomartinska Udruga voćara i vinogradara.

Mladen Dobranić okupljanje je zakazao od 16 sati na OPG-u Dine Kralja u Kapelščaku, gdje će magistar Milorad Šubić održati stručno predavanje, a potom slijedi obilazak klijeti i vikendica uz konzumiranje plodova vinograda i voćnjaka, sve do pola noći.

U subotu 5. kolovoza na Dan Domovinske zahvalnosti u 7,30 sati je Sveta misa za Domovinu i sve hrvatske branitelje, nakon koje je polaganje vijenca i paljenje svijeće kod Spomen obilježja poginulim braniteljima s ovog područja.

U 14 sati na igralištu NK Poleta započinje nogometni Kadetski turnir prvoligaša, a od 16 do 19 sati u Žabniku se održava tradicionalni Ribički selski kup. Od 20 sati kod Mlinarske kuće započinje MURAKON-Međunarodni festival suvremene poezije u režiji Zlatka Kraljića.

Nedjelja 6. kolovoza sva je u znaku kulturnih događanja i sve se odvija u Termama Sveti Martin, gdje se od 9 do 14 sati održava Likovna kolonija ‘Likovne republike’, a u 20 sati na rasporedu je Jazz koncert u izvedbi Matije Turka, Simona Sobočana i Patrika Zamude. Svi smo pozvani!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije