NAJVIŠI ČOVJEK ČAKOVCA Atraktivni i veseli debeljko kojeg svi vole

Ovih dana pažnju na Porcijunkulovom zaokuplja najviši čovjek koji hoda među šetačima grada. Nasmijana lica, rukama punih posebnih kanadskih balona plijeni posebnu pozornost mališana.

Za svakog od njih pronađe osmijeh, lijepu riječ, a roditelji ne mogu odbiti molbi svojih klinaca da im VELIKI klaun napuhne balon. I tako puno, jako puno.

– Doista posla imam previše. U ovoj se sredini osjećam fantastično i zato sam već treću godinu na ovoj čakovečkoj manifestaciji. Ljudi su topli, prisni rijetko koji roditelj odbije svoje dijete u kupnji balona koji su za njih nešto posebno jer su ga dobili od smiješnog velikog klauna.

Samo da vidite njihova vedra lica, a meni je to najvažnije – rekao nam je, gledajući nas s visine od 280 centimetra, 50-godišnji Josip Ciganović, klaun na štulama i mađioničar iz Đakova. Rekao je kako mu nije jednostavno po cijeli dan biti na štulama pa već sada ima male ranice od koči štula koje si noću vida da bi već ujutro donio vedrinu i toplinu na gradske ulice.

Za sebe će reći kako je mali atraktivni veseli debeljko koji za svakog mališana ima poneku lijepu riječ, dosjetku, savjet, a raduje ga što ga obožavaju i odrasli. U naravi je visok nešto više od 170 centimetara, debeljuškast je, a što se zbog visine ne primjećuje. U šali je dodao da mu ovdje odgovara zrak i da je zbog toga porastao.

Josip je profesionalni mađioničar 30 godina, poznat iz emisije Hrvatski super talent, a na štulama tijekom ljetnih mjeseci ‘živi’ petnaestak godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije