MALI MEF U Čakovcu pjeva 18 talentiranih mladih pjevača

Dvanaestu godinu za redom, pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, Međimurske županije i TZ Grada Čakovca, održati će se dječji festival koji prelazi granice naše županije

Vitomira Turk iz Zasadbrega, Ana Krnjak Vučetinec, Sara Dovečer Pušćine, Anja Murković Domašinec, Anja Kovačić Vučetinec, Lea Novak Knezovec, Veronika KapuvariTótszentmárton/Sumarton, Nives Hažić Dragoslavec, Ines Celinger Pretetinec, Adriana Komorski Sveta Marija, Leila Benahmed Slakovec,Lorena Vlašić Kalinovec, Veronika Kolmar Zagreb, Patrik Arambašić Goričan, Viktor Kolmar Zagreb, Viktorija Brezarić Selnica, Dino i Viktorija Miklaužić Hum na Sutli, 18 je mladih pjevača koji će se natjecati za dva GRAND PRIX-a 12. Malog Mefa (slobodna interpretacija i autorske pjesme), u nedjelju 30. srpnjana centralnoj bini Porcijunkulovog u Jezeru Staro grada od 20 sati.

Uz odlične interpretacije i pjevanje uživo, djevojčice i dječaci i ove godine uživati će na svom festivalu s kojeg su potekla danas mnoga poznata imena na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Gošće festivalskog programa su mažoretkinje iz Nedelišćapod vodstvom Vedrane Radmanić, a konferansu će voditi poznati radijski voditelj Radija 1 Dario Langus.

Priznanja za sve izvođače podijeliti će aktualna Miss Međimurja Paula Percač.

O pobjednicima će odlučivati tročlani žiri u sastavu: Vladimir Košir Tonka, Filip Hozjan i Darko Golubić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije