DARIJA DUNJKO iz Murskog Središća dobila Rektorovu nagradu

Darija Dunjko (24) iz Murskog Središća, studentica diplomskog studija antičke arheologije na Filozofskom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nagrađena je Rektorovom nagradom u b kategoriji – Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad pod nazivom Mapiranje arheološkog nalazišta Velić 2014. – 2016. godine.

Prestižnu nagradu joj je 6. srpnja uručio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras.

Taj rad je nastao kao rezultat 3 godine aktivnih nedestruktivnih arheoloških radova na lokalitetu Jabuka-Velić, kao rezultat višegodišnjih studentskih projekata.

Uz to, ranije ove godine dobila je i nagradu ‘Franju Marković’ koja se dodjeljuje za zapažene znanstvene, umjetničke, stručne ili sportske rezultate u prethodnoj kalendarskoj godini te se dodjeljuje najviše 5 nagrada godišnje.

Ove godine je fundus nagrada bio manji, te je time bila jedna od 4 dobitnika te nagrade. To je ujedno i najveća nagrada koju student može dobiti na razini Filozofskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Više o nagrađenom radu Ii tko je još uz Dariju radio na njemu saznajte klikom ovdje (PDF).

Čestitamo Dariji koja je samo jedna od međimurskih studenata koje su osvojile nagradu. Pozivamo i ostale da nam se jave na info@emedjimurje.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije