Megatonci čak 48 slušatelja poveli na more!

Pod pokroviteljstvom tvrtke ‘Automobil Lončar d.o.o. – Hyundai’ i pod sponzorstvom putničke agencije ‘Galileo travel’, iz Varaždina je put Baške krenuo pun autobus sa slušateljima koje je Radio Megaton nagradio jednodnevnim kupanjem.

Baška na otoku Krku, poznata po Bašćanskoj ploči i prelijepoj šljunčanoj plaži, bila je turističko odredište za slušatelje koje je Radio Megaton nagradio jednodnevnim kupanjem.

Ideju da se na more povede te tako razveseli slušateljstvo, radijska je ekipa osmislila i po prvi put realizirala još lani kada se slušatelje odvelo u Crikvenicu, dok su ove godine, zbog iznimno velikog interesa, na redu dvije destinacije – Baška i Malinska na otoku Krku.

Zahvaljujući pokroviteljstvu ‘Automobila Lončar d.o.o. – Hyundai’ i sponzorstvu putničke agencije Galileo travel, u nedjelju, 25. lipnja na cjelodnevno kupanje u Bašku s radijskom ekipom se uputilo 48 putnika.

Putu je prethodila nagradna igra tijekom koje su se uz malo sreće u programu Radija Megaton mogle osvojiti autobusne karte.

Uz sponzorske poklon pakete ‘Automobila Lončar’, u udobnom i klimatiziranom autobusu u aranžmanu putničke agencije Galileo travel, u rano nedjeljno jutro doputovalo se do Baške, gdje su slušatelji mogli uživati u kupanju i druženju.

Iduće nagradno putovanje i to u Malinsku uslijedit će 16. srpnja.

U međuvremenu, svi koji žele putovati s radijskom ekipom na jednodnevno kupanje, trebaju slušati program Radija Megaton na 104,9 MHz.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije