PRVA Studentska Mreža u Međimurju

Tvrtka Potepuh j.d.o.o. osnovana je 2017. godine s namjerom da postane vodeća tvrtka u segmentima: Međimurska studentska mreža, PR noćnih klubova, festivala i događaja, organizacija društvenih, sportskih i kulturnih aktivnosti.

Prisutni su na eminentnim projektima kao što su organizatori, suorganizatori ili konzultanti. Cilj im je specijalizirati se kao event management tvrtka koja će organizirati sve vrste događaja na najvišoj mogućoj razini.

Svoju reputaciju grade na dugogodišnjem iskustvu rada u području marketinga, menadžmenta, organizacije i prodaje. Njihov tim sastoji se od visoko obrazovanih stručnjaka dijelom školovanih u inozemstvu, kojima je cilj da sa svojom kvalitetom, profesionalnošću te inovativnošću obogate ponudu na tržištu event managementa u Međimurskoj županiji, a i šire.

Usluge koje pružaju

Potepuh – Međimurska Studentska Mreža

– Studentska organizacija koja će ujediniti domaće i internacionalne studente unutar Međimurja s ciljem upotpunjavanja njihovog slobodnog vremena kroz kulturne i društvene događaje te kroz organizaciju zabavnih aktivnosti tijekom cijele godine.

Odnosi s javnošću

– Profesionalno osmišljena marketinška kampanja, promocija festivala, evenata te noćnih klubova, najava svakodnevnih događaja na području Međimurja.

Organizacija

– Organizacija partyja / Sportskih susreta / Proslave rođendana / Djevojačkih i momačkih večeri / Koncerata / Privatnih zabava / Večernjih izlazaka / Vođenje programa.

– Organiziramo za vas i upravljamo vašim nastupom na konferencijama, sajmovima, forumima, festivalima, okruglim stolovima, i sličnim događanjima. Kreativnim event menagementom ostvarujemo zacrtane ciljeve svojih klijenata, pri čemu poštujemo želje i potrebe ciljne publike.

Vizija

Stvaranje vodeće organizacije u kreiranju događaja, pozicionirati Potepuh u najveću studentsku mrežu sjeverne Hrvatske, privlačiti studente iz cijele zemlje u Međimurje, razvijanje međimurskog turizma, pružanje suradnicima 120% svog vremena i učinka.

Cilj Međimurske Studentske Mreže

Stvoriti od Čakovca studentski grad koji će živjeti 7 dana tjedno, a ne samo vikendima. Povezati se s obrazovnim ustanovama koje će znati prepoznati projekt ‘Studentski život Međimurja’.

Već na početku sljedeće kalendarske godine pružiti ćemo pridošlim studentima toplu dobrodošlicu u kojoj ćemo djelovati kao jedna velika obitelj. Organizirati ćemo razgled grada, pakete dobrodošlice s kartom Čakovca i cijeloga Međimurja, voditi na izlete da upoznaju pobliže najljepšu županiju Hrvatske, napraviti raspored događanja za cijeli semestar u kojem će biti involvirane sportske igre, roštiljade, zabavna druženje unutar i izvan fakulteta, kulturne događaje, humanitarne akcije, studentske partyje.

Utorak i srijeda biti će specijalni dani u kojem će grad živjeti s studentima. Vikendima će biti organizirani izleti te edukacijska okupljanja. Još puno puno toga biti će na rasporedu, stoga poručujemo svim studentima ‘ne oklijevajte, već dođite studirati u Čakovec, grad koji će studentski disati zajedno s Potepuh organizacijom’!

Ostale informacije možete potražiti na Internet stranici, Facebook stranici ili putem e-maila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije