OREHOVICA Obilježen Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga

Policijska uprava međimurska u suradnji s Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe droga Međimurske županije i Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije već treću godinu posjetom jednom od naselja u Međimurskoj županiji obilježila je Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama.

Uz korištenje Mobilnog preventivnog centra policije informativni punkt ove godine održan je u ponedjeljak, 26. lipnja u Orehovici, gdje su u susretu sa stanovnicima prezentirane preventivne aktivnosti PU međimurske usmjerene na suzbijanje zlouporabe opojnih droga, a pritom su dijeljeni i primjereni promotivni materijali.

Osim predstavnika Policijske uprave međimurske, Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, Općine Orehovica te predstavnice školskih preventivnih programa, spomenutim aktivnost pridružila se i predsjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Međimurske županije, zamjenica župana Međimurske županije, Sandra Herman.

Obilježavanjem ovog međunarodnog dana nastojalo se upozoriti na štetnost zloporabe droga i njezinu povezanost s kriminalitetom, ukazati na zdrave životne izbore te istaknuti vrijednost suradnje i zajedništva različitih organizacija u prevenciji i suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije