FOTO Lijepa Čakovčanka u finalu izbora za Miss sporta Hrvatske

Ove godine Miss sporta Hrvatske slavi 25 godina postojanja. Prvi izbor održan je 1992. godine u Pazinu, a prva pobjednica bila je varaždinska ritmičarka Snježana Bošnjak. Osnivač izbora bio je Ivica Vukotić, varaždinski novinar Sportskih novosti.

U projekt krenuo je zajedno s fotografom Renatom Branđolicom, a u uskom krugu prvih suradnika bili su Ivica Imre, Aleksandar Maksimović i Stanko Bulajić.

Međimurje će u finalu predstavljati Čakovčanka Sindy Bubek koja je dokazala i pokazala da nisu samo popularni sportovi ono što može privući. Bavi se cheerleadingom posljednjih 11 godina i u tom se sportu vidi u bližoj i daljoj budućnosti.

Rođena je 8. kolovoza 1998. u Čakovcu, završava srednju ekonomsku školu i želi što je više moguće popularizirati ovaj dinamičan i težak sport.

Posebnost ovog izbora uvijek je bio talent show. Tako će i na ovogodišnjem finalu sportašice u 45-sekundnom programu predstaviti sport iz kojeg dolaze.

Same će osmisliti koreografiju i glazbu. Finalistice će se predstaviti u pet izlaza – kožnata galanterija Galko, sportska odjeća Body Feeling, casual odjeća i kupaći kostimi dućana Duba, te večernje haljine Sposata.

Finale izbora održat će se 30. lipnja 2017. godine u hotelu Sport u Ivanić Gradu, a našoj lijepoj Sindy želimo puno uspjeha.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije