MURSKO SREDIŠĆE Osam ekipa izborilo Županijsko vatrogasno natjecanje

U subotu, 17. lipnja na nogometnom igralištu ‘Šuderka’ pod domaćinstvom DVD-a Mursko Središće održano je natjecanje s uporabom vatrogasne motorne štrcaljke (VMŠ) VZP grada Mursko Središće i općina Selnica, Sveti Martin na Muri i Vratišinec.

Na natjecanju je ukupno nastupilo 8 desetina i ono što je najposebnije svih osam ekipa ostvarilo je plasman na Županijsko natjecanje u Dunjkovcu. U kategoriji žena “A” 1. mjesto osvojile su članice DVD-a Vratišinec ispred ekipe DVD-a Gornji Kraljevec. U kategoriji žene B nastupila je jedna ekipa i to DVD Selnica.

U kategoriji muški A redoslijed je slijedeći: 1. mjesto DVD Lapšina, 2. mjesto DVD Vratišinec i 3. mjesto DVD Mursko Središće. U muškoj B kategoriji nastupile su dvije ekipe gdje se spretnijom pokazala ekipa Gornjeg Kraljevca ispred ekipe domaćina DVD-a Mursko Središće.

Natjecanju su prisustvovali ispred grada Mursko Središća zamjenik gradonačelnika Miljenko Cmrečak, ispred VZMŽ tajnik Dragutin Trupković te ispred VZP predsjednik Marko Strojko.

Svi uvaženi gosti čestitali su natjecateljima na rezultatima i poželjeli puno uspjeha na nadolazećem županijskom natjecanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije