FOTO U Goričanu održano vatrogasno natjecanje, a najbolji su…

U subotu, 17. lipnja 2017. godine DVD Goričan bio je domaćin vatrogasnog natjecanja seniora i seniorki VZP Općina Donji Kraljevec- Goričan.

Na natjecanju su nastupile ekipe iz Goričana, Donjeg Kraljevca, Palinovca, Hodošana, Svetog Jurja u Trnju, Donjeg Pustakovca i Donjeg Hrašćana. Ukupno je u natjecateljskim kategorijima: MA, MB, ŽA i ŽB nastupilo 14 ekipa.

Kako bi sve bilo u skladu sa zadanim propozicijama pobrinuli su se vatrogasni suci Marijan Pal, Jelena Krznar i Mladen Herc. Ispred VZP Općina Donji Kraljevec –Goričan natjecanje su vodili i ujedno sve prisutne pozdravili dopredsjednik Cristijan Plakalović (DVD Goričan) i zapovjednik Franjo Jančec (DVD Palinovec).

Na natjecanju su bili prisutni i čelnici općina – zamjenica načelnika općine Goričan Ines Bašnec, predsjednik Općinskog vijeća Goričan Stjepan Ribarić i načelnik općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat.

Rezultati natjecanja:

MUŠKI A:
1. DVD PALINOVEC,A2
2. DVD DONJI PUSTAKOVEC
3. DVD PALINOVEC, A1

MUŠKI B:
1. DVD PALINOVEC
2. DVD DONJI KRALJEVEC
3. DVD SVETI JURAJ U TRNJU

ŽENE A:
1. DVD DONJI PUSTAKOVEC
2. DVD PALINOVEC ,A2
3. DVD PALINOVEC, A1

ŽENE B:
1. DVD PALINOVEC
2. DVD DONJI PUSTAKOVEC

Iz rezultata se vidi da je ukupni pobjednik natjecanja DVD Palinovec, koji je na ovo natjecanje došao sa šest natjecateljskih ekipa. Vidljivo je da se tamo najviše vježba, a za to je zaslužan predsjednik društva Franjo Jančec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije