MURSKO SREDIŠĆE domaćin Državnog prvenstva mažoretkinja 2019.

U petak, 9. lipnja u prostorijama Tower centra Zagreb održana je skupština Hrvatskog saveza mažoretkinja. Osim redovnih točaka dnevnog reda, jedna od glavnih bila je i domaćinstvo državnog prvenstva mažoretkinja u 2018. godini.

Udruga mažoretkinja Murskog Središća u suradnji s Gradom Mursko Središće i Turističkom zajednicom Murskog Središća te velikom potporom gradonačelnika Dražena Srpaka bila je jedan od kandidata koji je pripremio kandidaturu za prvenstvo.

Nakon izlaganja i predaje materijala, krenulo se na glasovanje. Kako je osim Murskog Središća, kandidaturu predao i Solin koji je prošle godine istu izgubio, ove godine je imao prednost u listi čekanja te samim time i maloj razlici u glasovanju dobio je domaćinstvo državnog prvenstva.

Međutim, kako je kandidatura Murskog Središća bila dobro pripremljena, svi članovi Skupštine složili su se da se da na glasovanje dodjeljenje domaćinstva državnog prvenstva 2019. godine pa je jednoglasno odlučeno da domaćin 2019. godine bude Mursko Središće.

Nakon Skupštine, predsjednica Saveza Snježana Sremec razgovarala je sa gradonačelnikom Murskog Središća Draženom Srpakom koji je potvrdio da i dalje podupire domaćinstvo u Murskom Središću i samim time potvrdio kako ćemo 2019. u Murskom Središću moći uživati u bogatstvu mažoret plesa, uniformi, plesa i mladosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije