MISS MEĐIMURJA Kruna za studenticu stomatologije Paulu Percač

>> Izbor za titulu Miss Međimurja 2017. (Petak, 9.6.2017.)

Nakon punih 19 godina u Prelogu je održan izbor za Miss Međimurja i to u prekrasnom ambijentu hotela Panorama koji se pokazao kao pravi domaćin međimurskim ljepoticama.

Ove godine za titulu Miss Međimurja natjecalo se sedam djevojaka – Simona Jarni (22) iz Čakovca, Anja Škvorc (18) iz Črečana, Anamarija Krčmar (21) iz Goričana, Iva Hečimović (22) iz Kotoribe, Donna Maruševac (18) iz Čakovca, Paula Percač (20) iz Donjeg Kraljevca i Anja Bakan (21 godina) iz Murskog Središća.

Publika je imala prilike uživati u vrhunskim modnim haljinama kolekcije Femel Melite Mrazović te kolekcije Modnog salona gBlue dizajnerice Gabrijele Kanižaj.

Za make up pobrinuo se Kozmetički salon ‘Kristina’, a frizure Frizerski salon Carpe Diem.

Paula Percač nova je Miss Međimurja koja je tako nasljedila krunu od Vanne Apostolovski Miss Međimurske županije 2016. Njena prva pratilja je Donna Maruševac, a druga pratilja je Iva Hečimović.

U zabavnom programu nastupilli su Plesna skupina Lena, Plesni studio Korak, Filip Hozjak uz pratnju Darka Golubića, KUD Seljačka sloga Prelog, pjevači Emina Arapović, Bella Bella i Igor Baksa. Program je, kao uvijek, odlično vodila Mateja Gošćiej.

Paula će Međimurje predstavljati na izboru za Miss Hrvatske. Sretno Paula!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije