POZNATI DETALJI 15. spusta murskih ladji – start u Svetom Martinu

Organizacijski odbor ovogodišnjeg 15. Međunarodnog spusta murskih ladji – Grad Mursko Središće, općine: Sveti Martin na Muri, Podturen, Dekanovec, te Zveza ekoloških gibanj iz Slovenije, u nedjelju, 25. lipnja organiziraju tradicionalni, jednodnevni ’15. Međunarodni spust murskih ladji’.

Start spusta bit će u Svetom Martinu na Muri, gdje će se za učesnike pripremiti doručak, zaustavna točka je u Murskom Središće (okrijepa za učesnike), gdje će ujedno zajednički održati i obilježavanje Dana državnosti Republike Hrvatske i Dan državnosti Republike Slovenije u suradnji s Općinom Lendava, okrijepa u općini Podturen, te večera u općini Dekanovec.

Početak Spusta murskih ladji je u 9 sati, dok je planirani završetak između 17 i 18 sati. Cijena jednodnevnog 15. Međunarodnog spusta murskih ladji iznosi 200 kuna ili 25 eura po osobi.

Prijave za Spust murskih ladji prikupljat će se do 20. lipnja 2017. godine. Sudionici se mogu prijaviti u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće (Ured br.1), na e-mail: grad-mursko-sredisce@ck.t-com.hr ili turistickazgms@gmail.com ili putem tel. 370 771. Također sudionici se mogu prijaviti u Općini Dekanovec i Općini Podturen do gore navedenog roka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije