VIDEO Bojan u povijesnoj dilemi – koju Helenu izabrati?

Pobjednik predfinalne epizode Bojan Jambrošić osigurao si je put u veliko finale showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Sigurni smo da je izveo sjajan nastup, a je li bio bolji njegov nastup tijekom emisije ili pobjednički još ne možemo odlučiti.

Naime, Bojan je nastupio kao pretposljednji kandidat i svojim je nastupom sve zapanjio. Izveo je pjesmu Ed Sheerana ”Thinking Out Loud”, a u koreografiji je sudjelovala i prekrasna plesačica Helena Janjušević.

Njih su dvoje izveli emotivan, dirljiv i čaroban nastup koji je dijelom i pomogao Bojanu da dođe do pobjede i dobije šansu u finalu se boriti za titulu najboljeg ili najbolje četvrte sezone najgledanijeg i najzabavnijeg showa.

Međutim, za sve one koji su nakon proglašenja pobjednika ugasili svoje male ekrane i nisu ostali do kraja uz sinoćnju epizodu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosimo nešto što niste smjeli propustiti!

To je pobjednički nastup Bojana Jambrošića koji je izveo s jednom drugom Helenom. Radi se o Heleni Paparizou, odnosno o Daliboru Petku koji ju je utjelovio.Njih su dvojica izveli takav nastup da su ostali natjecatelji hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” doslovno plakali od smijeha!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije