MURSKO SREDIŠĆE Dani Grada završavaju kuhanjem i sajmom

Dani grada Mursko Središće započeli su tradicionalnim natjecanjem u lovu ribe udicom na plovak pod nazivom ‘Kup garda’ koji se održao u Križovcu, gdje je ujedno i domaća ekipa ŠRD-a ‘Verk’ odnijela prvo mjesto.

Obilježavanje Dana grada nastavilo se u petak kada je svečano otvorena Ispostava zavoda za hitnu medicinu, održana svečana sjednica na kojoj su uz kulturni program Kulturno umjetničkog društva ‘Mura’, uručena priznanja i nagrade zaslužnim građanima grada Mursko Središće, prikazani promo film uz 20 godina grada, održan koncert Tomislava Bralića & Klape Intrade na kojoj je prisustvovalo više do 4 tisuće ljudi.

U subotu, 20. svibnja zadnji je dan proslave 20 godina grada. Kao i svake godine u sklopu te manifestacije mjesni odbori predstavit će svoja kulinarska umijeća, te će žiri odabrati najbolju masterchef ekipu. Ekipe mjesnih odbora s kuhanjem će započeti u jutarnjim satima, dok će podjela jela biti od 11 sati. Ujedno na šetnici uz Muru od 9 sati održat će se sajam cvijeća, drveća i ukrasnog bilja.

Građani i posjetitelji moći će se i provozati sa turističkim vlakićem u vremenu od 10 do 13 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije