FOTO Biciklijada u Nedelišću okupila 150 sudionika

Protekle subote održala se prva ovogodišnja biciklijada ‘Stazama Općine Nedelišće’ u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće. Usprkos kiši koja nije jenjavala do samog početka, skupilo se oko 150 najhrabrijih rekreativaca.

Vozilo se na dvije rute: kraća -22,5 km i duža-42,5 km kroz najljepše krajolike općine. Kako bi biciklijadu napravili zanimljivijom, po prvi puta vozilo se u smjeru suprotnom od dosadašnjeg. Tako je cilj i start bio Lovački dom u Nedelišću, a prva stanka bila je u Slakovcu.

Već tradicionalno, duža okrjepa odvijala se na ribnjaku u Črečanu, a sudionike su ugodno iznenadile članice Udruge žena Pušćine koje su pripremile klipiće za sve. Po dolasku na cilj biciklisti su uživali u porciji graha i suncu koje je dotad ugrijalo sve dijelove općine.

– Ovim putem zahvaljujemo se našim sponzorima Chaky d.o.o. koji uvijek priskoče u dežurstva u slučaju kvara na biciklima i Agromeđimurje d.d. na doniranim sokovima. Cijelu biciklijadu vodili su iskusni biciklisti iz BK Letina, a oko provedbe zamišljenog pomogle su volonterke iz Udruge mažoretkinja Nedelišća i članovi KUU “Seljačka sloga” Nedelišće.

Zaključno možemo reći da smo zadovoljni odazivom s obzirom na loše vrijeme, što je potvrda da je biciklizam kao aktivan odmor itekako prihvaćen u našim krajevima – kažu organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije