ANĐELO iz Ludbrega ima samo pet godina i matematički je genij

Da je do sada već mnogo matematičara prošlo kroz studijo ‘Superljudi’, znaju svi koji petkom od 20 sati na RTL-u prate ovaj nevjerojatan show. No, da matematičar možeš biti već s pet godina, i to takav da ostaviš bez teksta baš sve, dokazat će Anđelo Bačani iz Ludbrega.

Njegova vještina je matematika – rimski i egipatski brojevi. Mali genije kaže da čim vidi brojeve, odmah zna i rezultat, u što će se svi i uvjeriti nakon njegovog zadatka. Anđelo, naime, izračuna ono što neki ne bi mogli niti uz pomoć kalkulatora, a kaže da je u show došao pobijediti.

Od novca će kupiti nešto što puno košta – slatkiše! Neodoljivi mali genijalac osvojit će srca svih gledatelja, a iako je još jedan među matematičarima, Anđelo se razlikuje od ostalih – osim neobjašnjive vještine, pršti energijom i hiperaktivnošću, u što se prvi uvjerio i voditelj Momčilo Otašević.

Je li Anđelo sve matematičke zadatke riješio bez problema i time zaprepastio žiri u kojem su glumci Anđelka Prpić i Branko Đurić Đuro te glazbeni producent Zrinko Tutić saznat ćemo u petak na RTL-u u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije