EKO VRTIĆ Projektni dan u vrtiću Zvončić Nedelišće

U Dječjem vrtiću ‘Zvončić’ Nedelišće, 21. travnja 2017. godine realiziran je prvi ‘Projektni dan’. Na javni poziv odazvali su se članovi udruga, organizacije te roditelji i načelnik općine Nedelišće koji su vlastitim aktivnim uključenjem doprinijeli stjecanju statusa Eko škole (vrtića).

Sam događaj je započeo svečanim izvođenjem Eko himne koji su pripremila djeca. Slijedila je kratka prezentacija ostvarenih eko-sadržaja, zadataka i ciljeva, obilazak pripremljenih izložbi te uključivanje u radionice.

Na izložbi su prezentirane stolno-didaktičke igre, te glazbeni instrumenti od recikliranih otpadnih materijala koje su izradili odgajatelji s djecom. Realizirane su dvije radionice s eko porukama za Dan planeta Zemlje na recikliranom papiru kao i samo recikliranje papira koju su vodila djeca.

Pojedinicima i organizacijama koje su se na bilo koji način uključile u ostvarivanje eko-sadržaja i dobivanja statusa Eko škole dodijeljene su zahvalnice. 12. svibnja 2017. predstoji nam svečanost Eko škola, odnosno podjela certifikata i zelenih zastava, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije