PUT DO ZVIJEZDA Međimurci Emanuel i Josip lomit će srca gledateljica

Nakon iznimno uspješne dvije sezone glazbenog natjecanja ‘Zvjezdice’, došlo je vrijeme za njegovu ‘odrasliju’ verziju. Više od tisuću talentiranih pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se za novi glazbeni show ‘Zvijezde’ kako bi pred članovima žirija, redom iznimno cijenjenih profesionalaca u glazbenoj industriji, pokazala što znaju i umiju svojim glasom. Samo jedan od njih bit će pobjednik i osvojiti vrijednu nagradu!

Najvažniju ulogu u novom glazbenom showu ima peteročlani žiri. Tony Cetinski, Massimo, Goran Lisica Fox, Remi i Maja Bajamić imaju veliku zadaću – pronaći pjevačku zvijezdu među talentiranim mnoštvom natjecatelja u dobi od 16 i 35 godina, a koji imaju samo jedan cilj – stati na pozornicu i zasjati kao nova pjevačka nada!

Žiri će u svakom dijelu natjecanja imati dvostruku ulogu. Osim što će odlučivati koji od kandidata svojim glazbenim sposobnostima zaslužuje prolazak u ostale faze natjecanja, pa sve do finala, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja će također imati priliku i dijeliti savjete, hrabriti i pomagati natjecateljima.

Josip Merlak iz Čakovca sanja o uspješnoj karijeri pjevača, ali i kao koreografa i plesača s obzirom da se bavi cheerleadingom i gimnastikom. Ovaj 21-godišnji Čakovčanin prijavio se isključivo radi zabave i stjecanja novog iskustva te vjeruje da ga pred žirijem neće uhvatiti trema jer u svojim nogama ima stotine nastupa na natjecanjima, pišu 24sata.

Drugi Međimurac, Emanuel Srpak (21) uistinu je svestran mladić. Osim što studira, Emanuel se bavi i pisanjem poezije, proze i drame, skladanjem autorskih pjesama i pjevanjem u alternativnom bendu. U ‘Zvijezde’ su ga prijavili prijatelji, a prihvaćanje izazova da pred žirijem otpjeva barem jednu svoju pjesmu smatra najluđom stvari koju je u životu učinio.

Koga će žiri showa ‘Zvijezde, u kojem sjede Tony Cetinski, Massimo, Maja Bajamić, Mirela Priselac Remi i Goran Lisica Fox, pustiti u drugi krug natjecanja, a kome poručiti da i dalje vježba glas, doznat ćemo u ponedjeljak, 8. svibnja u 20 sati na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije