ČAKOVEČKI BEND Media Stres osvojio nastup na INmusic festivalu

Čakovečki alt rock bend Media Stres jučer je pobijedio u finalu natječaja ‘Zasviraj sa Žujom’ koji se održao u klubu Vintage Industrial Bar u Zagrebu.

Dečki su u finalu pobijedili u konkurenciji 5 bendova iz svih krajeva Hrvatske i nastupat će na glavnoj pozornici INmusic festivala, ali će prije samog nastupa zasvirat na promo turneji sa zagrebačkim bendom Gatuzo. Prva svirka na toj turneji bit će u čakovečkom klubu Metalac 12.5., a nakon toga ih čeka nastup u Rijeci (19.5.) i Splitu (2.6.).

Media Stres je alternativni rock bend iz Čakovca osnovan 2012. godine, poznat po energičnim nastupima. Do sad su odradili preko 100 koncerata, a uz svirke diljem cijele Hrvatske također su zasvirali u Francuskoj, Srbiji, Mađarskoj, Sloveniji, Austriji i BiH. Iza njih su objavljena i 3 EP-a – Fear and Panic (2013.), E.V.I.L. I (2014.) i E.V.I.L. II (2016.).

Dečki će se naći rame uz rame na popisu velikih svjetskih izvođača koji će uveličati dvanaesti INmusic festival, među kojima su Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting, Throes + The Shine, Haus, St. Tropez, Gatuzo i drugi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije