UDARNE RUPE U DOMAŠINCU Oštetio vozilo, načelnik sve ignorira

U našu redakciju javio se čitatelj (podaci poznati uredništvu) koji se požalio na izrazito loše prometnice u Domašincu. Nedavno je i sam to osjetio kada je pilikom vožnje naletio na udarnu rupu i oštetio svoje vozilo.

’11. ožujka oko 17 sati naletio sam na udarnu jamu u Glavnoj ulici u Domašincu, pored kapelice. Pozvana je policija koji su pozvali komunalnog redara te načelnika Dragutina Lisjaka. Rečeno je da će se rupa sanirati (dimenzije 60x80x18cm) kroz par dana. Meni je ostećena felga te guma vožena sad drugu sezonu.

Načelnik je rekao da se mu javim kroz par dana za štetu, a da će cestu sanirati. Prvi puta sam došao bio je pored u cafe baru na terasi na kavi, a bilo je oko pola 3 i rekao mi sada nemam vremena, popijem kavu i idem doma. Drugi puta kad sam došao bio je u uredu i rekao mi da će mi za felgu platiti popravak, a gumu neka si sam kupim.

Raspitao sam se okolo i svi su mi rekli da uzmem gumu i felgu da to je njegovo i da on to mora platit i odnio sam felgu na popravak i odmah su stavili gumu i poslali mu račun te me zvali da je gotovo. Kada sam ga zvao drugi dan rekao je da ništa neće platiti nego da ga dam na sud mada mu nisam uspio sve objasniti.

Štetu sam sam na kraju sanirao. Cestu su samo zapunili šljunkom i to je već sada pola vani. Mene zanima kada Općina planira zakrpati ceste? Mnogo ljudi se buni, ali ništa, samo pusta obećanja – napisao nam je čitatelj.

Očitovanje o ovom slučaju i odgovor na pitanje kada će se sanirati prometnice, zatražili smo od načelnika Dragutina Lisjaka. Upit smo poslali 24. travnja, a odgovor do današnjeg dana nismo dobili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije