‘VRBA’ JURČEVEC Praznik rada proslavljen uz besplatni grah

Ekološka udruga ‘Vrba’ Jurčevec u nedjelju je organizirala proslavu uoči 1. svibnja na svojem prostoru. Bile su pozvane sve udruge koje djeluju na području Općine Mala Subotica, kao i svi mještani. Vrijeme je bilo dobro, tako da su mještani mogli uživati u lijepom prostoru udruge ‘Vrba’ i u samoj prirodi.

Bilo je dosta mještana koji su došli na grah, na razgovor i malo prošetati. Prisutno je bilo i mnogo općinski udruga pa su se tako mogli vidjeti članovi Moto kluba ‘Orlovi’, Udruge ‘Sveti Rok’ Benkovec, SRD ‘Šaran’ Mala Subotica, Udruge ‘Sport za sve’, Udruge veterana i dobrovoljaca Domovinskog rata’, članovi KUU ‘Zvon’ župne zajednice Mala Subotica te članovi NK Spartak.

Odličan grah za sve prisutne pripremio je Zlatko HorvatZebo‘. Bile su pripremljene i razne igre poput pikada, belota, viseće kuglane, malog nogometa i gađanja pračkom. Predsjednik Udruge ‘Vrba’ Bojan Požgaj brinuo je kako bi svi gosti bili zadovoljni. Potpredsjednik udruge je Stjepan Kocijan, a tajnik Zlatko Zadravec koji je brinuo o glazbi.

Ekološka udruga ‘Vrba’ Jurčevec broji 60-ak članova. Ponosni su na svoju kućicu koju su izgradili, jezero s ribama i malu šetnicu. Tajniku eko udruge ‘Sveti Rok’ Ivanu Kalamariju obratili smo se s pitanjem kako surađuju te dvije srodne udruge.

– Suradnja je odlična i neka se samo tako nastavi, odgovorio je tajnik. Ljudi su se lijepo družili, a jedna od aktualnijih tema bili su nadolazeći lokalni izbori. Na ‘Vrbi’ je bio prisutan i načelnik Općine Mala Subotica Vladimir Domjanić. Sve u svemu lijepo provedeno vrijeme u prirodi jer Ekološka udruga “Vrba” je veoma aktivna udruga u sklopu Općine Mala Subotica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije