VRATIŠINEC Proljetno druženje osamdesetogodišnjaka

Župni Caritas župe Uzvišenja svetog Križa Vratišinec već osam godina zaredom u proljeće okuplja svoje župljane starije od 80 godina koji su iz naselja Vratišinec, Gornji Kraljevec, Remis, Krištanovec, Križovec i Peklenica.

Tako je bilo i zadnje nedjelje u travnju kada je za sve njih bila održana sveta misa, a nakon toga i domjenak i veselo druženje u Društvenom domu u Vratišincu. Svi koji su zakoračili u ovaj zlatni jubilej navršivši osamdeset godina od župnika Pavla Mesarića na dar su primili krunicu iz Međugorja.

Najstarija župljanka koja je došla na misu i druženje stara je pune 93 godine. Voditeljica župnog Caritasa Ana Munđar na početku misnog slavlja prigodnim riječima se obratila svim nazočnima te zaželjela da im Bog podari snage da dožive još niz zajedničkih godišnjica i veselog druženja koje će Caritas i nadalje organizirati.

Ovom lijepom gestom župni Caritas još jednom je pokazao veliko zajedništvo i brigu za svoje župljane. Osim tog druženja, ovaj Caritas je poznat i po drugim vrlo vrijednim akcijama koje jedini organiziraju u cijeloj biskupiji i stoga su iznimno cijenjeni, poznati, ali i ponosni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije