FOTO Zrinski kotlić najbolje spremao ženski svijet

Općina Donji Vidovec i SRD ‘Mrena’ Donji Vidovec su u subotu 29. travnja organizirali kulinarsku manifestaciju imena ‘Zrinski kotlić’ u čast obitelji Zrinski koja je ovdje imala ljetnikovac. Bilo je to natjecanje 12 općinskih udruga u spravljanju graha, a povodom Dana Međimurske županije.

Manifestacija je održana u šumarku uz odvodni kanal HE Dubrava gdje na lijevoj obali SRD ‘Mrena’ ima svoje prostorije. Nakon 3-satnog natjecanja posebno stručno povjerenstvo odabralo je najbolje.

Po njima najbolji grah su spremile članice Podružnice umirovljenika Donji Vidovec u sastavu Brankica Matulin i Dragica Lukša.

Drugo mjesto osvojile su članice Udruge mladih u sastavu Silvana Bižupić, Bojana Petrić i Monika Cenko.

Treće mjesto pripalo je Magdaleni Krištofić i Martini Lukša koje su kuhale za KUD ‘Donji Vidovec’.

Spomenute natjecateljske ekipe za nagradu su dobile kuhače i zahvalnice, a najboljoj ekipi pripao je prijelazni pehar organizatora, dok su ostale ekipe primile zahvalnice. Sve to su im uručili općinski načelnik Josip Grivec i predsjednik SRD ‘Mrena’ Vladimir Kučan.

Paralelno s ovim natjecanjem trajala je Likovna kolonija imena ‘Međimurju na dar’ s koje su nastale slike sudionici poklonili Općini Donji Vidovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije