GRAD MURSKO SREDIŠĆE želi dobiti titulu ‘Grad prijatelj djece’

Održan je 158. Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, koji je odlučio poslove zamjene rasvjetnih tijela Javne rasvjete u gradu povjeriti tvrtki ‘Zaslon’ iz Gorenci kod Zagreba, koja je ponudila najpovoljniju cijenu, a to je 177.550 kuna.

Obznanjeno je kako će 19. svibnja kod zgrade i obližnjeg prostora Gradske uprave biti vježba Civilne zaštite i spašavanja, koja će započeti u 10 sati.

Grad prijatelj djece

Gradonačelnik Dražen Srpak je Kristinu Nestić iz vrtića ‘Maslačak’ i Ivanu Maltarić, dosadašnju do predsjednicu Gradskog vijeća, zadužio provesti postupke kako bi Grad Mursko Središće postao ili dobio naziv ‘Grad prijatelj djece’.

Svim mještanima koji na svojim građevinama imaju azbest, grad upućuje poziv da do 1. lipnja 2017. godine, dostave podatke u Gradsku upravu gdje prije mogu dobiti obrasce na kojima će napisati adresu građevine.

Kolegij je odlučio kako će Županijskom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda poslati priopćenje o nastaloj šteti od nedavnog mraza, a mještani će naknadno doznati do kada mogu podnijeti zahtjev za naknadu nastale štete.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije