BRANITELJ Dragan Tomšić poklonio se svojim suborcima

Uoči jučerašnje Svečane sjednice općinskog vijeća Selnice, hrvatski branitelj Dragan Tomšić, je kod Spomenika hrvatskim braniteljima u Selnici položio vijenac i poklonio se svojim suborcima iz Domovinskog rata u kojemu je sudjelovao i teško stradao, te se kreće u invalidskim kolicima.

Tomšić je iz Donjeg Koncovčaka, a sada živi u Čakovcu i vrlo je sretan što je pozvan na ova događanja. – Nikada do sada me nitko iz Općine Selnica niti jednom prilikom nije pozvao na ijednu svečanost, priredbu, događaj ili u upravu.

Ovo je prvi puta i iskreno zahvaljujem načelniku Vičeviću, koji me pozvao, emotivno je rekao Tomšić. Vičević, pak je kazao kako će Tomšić od sada biti svaki puta pozvan na sva događanja i kako se može osjećati kao doma, kao svoj na svome.

S Tomšićem su bili saborski zastupnik Darko Horvat, predsjednik HVIDRA-e Čakovec-Jug, Pavo Jazvić i Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica, koja je i podigla ovaj spomenik, kod kojeg se dnevno zaustavi na desetke štovatelja Hrvatskih branitelja i Domovinskog rata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije