BRANKO GREGORINČIĆ U jednom danu biciklom kroz 4 države

Mnogima je poznato kako je biciklizam policijskom službeniku Branku Gregorinčiću iz Svetog Urbana velika ljubav. Vozeći bicikl čuva zdravlje i dobru formu te upoznaje nove krajeve diljem Hrvatske, ali i inozemstva. Na put uvijek kreće s novim idejama i po uvijek unaprijed razrađenom planu.

Tako je u nedjelju, 23. travnja pred sebe stavio da biciklom prođe kroz četiri države, dionicu dugu više od 160 kilometara. Iz Svetog Urbana krenuo je u 8:45 sati kroz Štrigovu i Sveti Martin pa do graničnog prijelaza Mursko Središće – Petišovci.

Biciklističku avanturu nastavio je kroz Sloveniju u Lendavi gdje je prošao slovensku-mađarsku granicu Lendava-Redics. Put je nastavio prema Lenti-Redics-Genterovci (HU/SLO) pa Dobrovnik-M. Sobota-Gederovci (SLO/A) – Bad Radkesburg-Gornja Radgona (A/SLO) i preko Radenci-Križevci p/LJ-Bunčani-Boreci-Ljutomer do GP Razkrižje- banfi (SLO/HR).

Preko Štrigove u 20:05 sati stigao je do Svetog Urbana. Bravo za Branka koji će, nakon kraćeg odmora, vrlo skoro odrediti svoju novu biciklističku rutu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije