SELNICA Dani općine trajat će od 22. travnja do 1. svibnja

Sačinjen je program i obavljene su sve pripreme za proslavu ‘Dana općine Selnica-Markovo 2017., koji započinju u subotu, 22. travnja u 9 sati akcijom ‘Zelena čistka’, a završavaju u ponedjeljak, 1. svibnja u Donjem Koncovčaku gdje će od 14 sati biti sportskih susreta, druženja, zabave i gastronomije.

U devet dana održati će se više kulturnih, športskih, vatrogasnih, društvenih i zabavnih događanja, a središnji događaj je održavanje ‘Svečane sjednice Općinskog vijeća Selnice’ koja će biti u utorak 25. travnja u 15 sati i na njoj će biti uručena Javna priznanja Općine Selnica. Sjednici prethodi proštenjarska Sveta Misa, a dan završava priredbom u Osnovnoj školi od 17 sati.

Prvog dana osim Zelene čistke, u 10 sati započinje Likovna kolonija’ a od 15 sati u Merhatovcu je start Vatrogasne utrke. U nedjelju 23. travnja u 18,30 sati u Staroj školi je koncert Ženske vokalne skupine ‘Sveti Marko’ koja će obilježiti 10. obljetnicu postojanja i djelovanja.

Vrlo zanimljiv program biti će u nedjelju 30. travnja kada je na rasporedu tradicionalno pješačenje od Stare škole u Selnici do Plešivice gdje će se održati zabavni, društveni i športski program uz glazbu u živo.

Istog dana u 11 sati započinje orijentacijsko trčanje i biciklizam u organizaciji Orijentacijskog kluba ‘Međimurje’. Općinski načelnik Ervin Vičević sa suradnicima sve prijatelje Općine i Župe Selnica poziva da dođu na sva ili barem na neka događanja u danima kada se slavi ‘Sveti Marko evanđelista’ i obilježava 1. svibanj – Međunarodni praznik rada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije