ĆIRO – najnoviji autorski hit Tarika Filipovića stiže u Čakovec

Na Tribini ČČ 27. travnja u 20 sati gostuje Satiričko kazalište Kerempuh s predstavom Ćiro. Redatelj i glumac u predstavi je Tarik Filipović.

Nakon nevjerojatnih uspjeha jednog od najpoznatijih glumaca u regiji, Tarika Filipovića, predstavljamo njegov najnoviji autorski projekt.

Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta. S preko 300 izvedbi koje je vidjela čitava regija, Tarik Filipović predstavlja novi autorski projekt – monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom Ćiro.

Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali dirljivu monodramu.
Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Predstava traje 80 minuta, cijena ulaznice je 70 kuna, a za učenike, studente, umirovljenike i organizirane posjete 50 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije