I DRUGU GODINU vuzmenka ‘zapalila’ Novo Selo Rok

Udruga mladih Novo Selo Rok već drugu godinu zaredom od svog osnivanja organizirala je tradicionalno paljenje vuzmenke, koju su napravili uz pomoć cijelog mjesta. Nakon što je vuzmenka, više ili manje, izgorjela, svi mještani i gosti bili su pozvani na besplatni grah kojeg su zdušno i uz puno truda pripremili naši kuhari – Zoran, Ivan i Matija.

Da je grah bio odličan potvrdila je ispunjena dvorana Društvenog doma. Nakon što su podijelili grah, predsjednik Udruge mladih Roberto Skoliber i dopredsjednik Nikola Barat rekli su da je on svake godine naprosto sve ukusniji, a zabava nakon njega sve veselija – i bili su u pravu jer su Nikola i Dino svojim glazbenim taktovima ispunili plesni podij i napravili zabavu koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Udruga mladih ovim se putem zahvaljuje na suradnji Mjesnom odboru Novom Selu Rok, DVD-u Novo Selo Rok i svim svojim donatorima, kao i Udrugama mladih iz Podturna, Mihovljana i Malog Mihaljevca te cijelom pučanstvu želi sretan i blagoslovljen Uskrs.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije