MIROSLAVA NOVAK Treći puta predstavlja svoje fotografije u zgradi Scheier

28-godišnja Miroslava Novak iz Pribislavca, po struci vjeroučiteljica u OŠ ‘Vladimira Nazora’ u Pribislavcu, sve svoje slobodno vrijeme posvećuje fotografiji.

Raduje što to želi predočiti javnosti pa priprema njihovu treću samostalnu izložbu. Ovoga put tema je izložbe Zrinska garda, a vezana je uz obilježavanje Dana Međimurske županije.

Svečano otvorenje izložbe, uz gostovanje pripadnika povijesne postrojbe Zrinske garde, bit će u utorak, 18. travnja u 17 sati u zgradi Scheier. Cilj izložbe, koju možete pogledati do 22. travnja, je upoznati vas s radom Zrinske garde koja vrlo uspješno promovira naše Međimurje diljem Hrvatske, ali i šire, a što je Miroslava revno ‘zapisivala’ svojim fotoaparatom.

Osim fotografija, na izložbi ćete moći vidjeti njihovu odoru i sablju te razgovarati i fotografirati se s članovima Garde.

– Bila bi mi izuzetna čast da odvojite trenutak vremena te svojom nazočnošću uveličate ovu izložbu. Pozdravljam vas sve pozdravom naših Gardista: ‘Navik on živi, ki zgine pošteno’, poruka je mlade autorice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije