FOTO Podjela pečenih ribica uz dašak humanosti u Nedelišću

>> Podjela ribica na Veliki petak u Nedelišću (Petak, 14.4.2017.)

Danas prije podne u središtu Nedelišća bio je postavljen veliki šator, a podno njega velika kuhinja kojom se širio miris prženih ribica. Namjernici koji su dolazili željeli su njihovom kupnjom dati svoj skromno doprinos humanosti.

Kao i lani su SRD Amur Nedelišće, Općina Nedelišće i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranak Nedelišće svoju tradicionalnu akciju humanosti usmjerili međimurskoj udruzi Pomoć neizlječivima čiji su aktivisti, predvođeni predsjednicom Renatom Marđetko, dijeli promidžbeni materijal svoje udruge.

Podijeljeno je 40 kilograma ribica u kratkom roku na koji je način, uz dragovoljne priloge, prikupljeno 2.115 kuna koje će obogatiti blagajnu udruge.

– Prvenstvo bi se zahvalio hrvatskim braniteljima i našim ribičima koji svake godine s Općinom Nedelišće organiziraju na Veliki petak pečenje ribica od kojeg prikupljeni novac dobrovoljnog priloga ide u dobrotvorne svrhe.

Već drugu godinu taj prilog ide udruzi Pomoć neizlječivima pa na ovaj način uoči najvećeg katoličkog blagdana uskrsa želimo poručiti teško bolesnim ljudima kako nisu sami- rekao je na kraju akcije općinski načelnik Darko Dania.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije