RESTORAN MARTIN Uživajte uz odličnu hranu, rustikalni ambijent i lijepu terasu

Restoran Martin nalazi se u Nedelišću, u Čakovečkoj ulici 1, a osim vrhunske kuhinje i pravog gastronomskog doživljaja, ističe se i prekrasnim, rustikalno uređenim ambijentom, kao i velikom terasom prigodnoj za uživanje u obroku na svježem zraku i suncu.

Još koji mjesec, i proći će godina dana od povratka starih vlasnika u vodstvo restorana, a novi/stari vlasnici iz dnevne ponude izdvajaju gulaš ‘Martin‘, grah s kobasicom, zapečeni grah, teletinu, rebrica u BBQ umaku, popularnu Grill platu, vegetarijansko lazanje, lignje sa žara te neodoljive pizze iz krušne peći.

Pozivaju i sve ljubitelje hrane da im bez zadrške preporuče jela koja bi željeli imati u ponudi.

Odojak, janjetina i kotlovina mogu se dobiti petkom, subotom i nedjeljom, te po želji, ukoliko se naruče jedan dan unaprijed. Također, zbog velikog interesa za ovim odličnim delikatesama, preporučaju da na vrijeme rezervirate stol, kako biste osigurali svoju porciju za prste polizat’.

Uz bogatu a la carte ponudu jela, svatko može pronaći jelo kojim će zadovoljiti svoje nepce, a ugodan rustikalan ambijent i ljubazno osoblje upotpunit će vaš posjet restoranu.

S dolaskom toplijih dana, bila bi prava šteta provoditi vrijeme u zatvorenom prostoru tako da je velika, cvjetna terasa idealno mjesto za bijeg od užurbane i dinamične svakodnevice. Na terasi se nalazi i dječji kutak koji će boravak vaše djece učiniti zabavnim, a vama omogućiti predah i nesmetane trenutke uživanja u hrani i piću. Ukoliko želite uživati u hrani u komforu svoga doma, zasigurno će vam se svidjeti i mogućnost kupnje hrane za van.

Uz sve navedene pogodnosti, u restoranu nude i mogućnost kupnje poklon bona (vrijednost po želji). Na izbor imate više vrsta bonova, od kojih su četiri tzv. “razglednice” iz restorana Martin. Zar postoji išta ljepše od osmijeha drage osobe ili poslovnog partnera kada mu poklonite bon restorana u vrijednosti koja vama odgovara?

Budući da je Martin smješten na glavnoj cesti, lociranje restorana vam zasigurno neće biti problem, a na parkiralištu oko restorana, uvijek će se naći mjesta za parking.

Sve koji još uvijek ne znaju kako će proslaviti Međunarodni praznik rada, iz Martina pozivaju na besplatan grah od 9 sati, dok će od 13 sati sve prisutne zabavljati renomirani Tamburaški sastav Svirci uz koje će biti pregršt plesa, zabave i nezaboravnih trenutaka. No, to neće biti jedina svirka, jer od svibnja vas u restoranu Martin svake subote u večernjim satima čeka tamburaška glazba uživo, čime ćete na pravi način upotpuniti svoj večernji izlazak.

Novi/stari vlasnici garantiraju vam nezaboravno iskustvo uživanja u hrani, a sve po pristupačnim cijenama. Prostor restorana je prikladan i za veće grupe, obiteljske večere, rođendanska slavlja, krštenja i druga događanja. Sve novosti i ponudu restorana možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici. Svoj stol/ove, možete rezervirati unaprijed, pozivom na broj telefona 040/822-503 ili putem maila na martin.restoran@gmail.com.

Najnovije