PLJESAK ROTARACT KLUBU Namirnice za ljepši Uskrs potrebitima

U prostorijamaSocijalnog dućana uČakovcu u utorak popodne su članovi Rotaract kluba Međimurje priredili još jedno humanu gestu. U povodu nadolazećih uskršnjih blagdana u prostore dućana dovezli su prikupljene artikle koji će biti preko uskrsnih obroka podijeljeni potrebitima.

Prema riječima predsjednice mladih rotarijanaca Morane Kiš oni su ovu akciju nazvali simboličnim imenom ‘Uskršnja košarica’.

– Razmišljamo globalno, djelujemo lokalno pa smo ovom akcijom, kada smo svi uz svoje obitelji, nastojali uljepšati dane potrebitima. Vrijednost donacija je oko tisuću kuna, a što je u neku ruku malo, a u neku ruku puno jer su u košarici osim prehrambenih artikala i higijenske potrepštine, istaknula je predsjednica i dodala kako je ovo prva suradnja s ovim dućanom, a neće biti posljednja.

– Jer kada budemo opet skupili dosta namirnica ponovno ćemo donirati potrebitima u Čakovcu i svim drugim sredinama u Međimurju, rekla je za kraj.

Za donaciju je riječi zahvale u ime Socijalnog dućana uputio ravnatelj Crvenog križa dr.sc. Kristijan Valkaj: – Ovom donacijom ćemo u ove dane blagdana našim korisnicima obogatiti pakete, one koje ne dobivaju redovno svaki mjesec, da osjete praznično razdoblje, razdoblje darivanja i da dobe osjećaj blagdanskog stola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije