FOTO Više od 300 mališana i roditelja u vožnji Zeko ekspressom

>> Zeko express, uskršnji vlak za djecu (Subota, 8.4.2017.)

Već tradicionalno povodom blagdana Uskrsa, Međimurska županija je u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom Varaždin i ove godine organizirala vožnju prigodnim vlakom ‘Zeko-ekspress’.

Poseban veseli vlak vozio je na relaciji Čakovec – Donji Kraljevec – Čakovecs polaskom u 14:23 sati i povratkom oko15:10 sati. Glavni čakovečki željeznički kolodvor umalo je bio pretijesan za svu djecu koja su u pratnji roditelja s nestrpljenjem očekivala putovanje prema Donjem Kraljevcu, gdje ih je dočekao uskrsni zec, ali i prigodni darovi Međimurske županije, uz pjesmu, ples, fotografiranje i odličnu zabavu.

Zbog velikog interesa osigurani i dodatni vagoni!

Prilikom vožnje, nasmijane je mališane pozdravila zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman, koja ih je uz želje da imaju jedno ugodno putovanje, darivala prigodnim poklonima i slatkišima te bila domaćin ovog nezaboravnog puta.

Prepune vagone dodatno je razveselio uskrsni zec koji je uz pjesmu i ples, malim putnicima poklonio šarene balone, čokoladna jaja i sokove, čime je ova vožnja dobila još posebniju notu. Sve što je lijepo kratko traje, pa je povratak nakon skoro jednosatne vožnje nekima stigao i prebrzo, no nastale fotografije ovog predivnog druženja ostat će zauvijek kao uspomena.

Iz Međimurske županije zahvaljuju svima na dolasku i najavljuju skoro novo druženje u vožnji, a ako će biti interesa, kao što je bilo i ove godine, osigurat će se ponovo i dodatni vagoni, da svako dijete dobije svoju priliku za vožnju.

Ujedno zahvaljuju i medijskim kućama, putem kojih su svi zainteresirani mogli nabaviti svoje karte pripremljenim odličnim nagradnim igrama koje su najbrže vodile na uskršnji vlakić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije