SAZNAJTE na radionici u Strahonincu kako pripremiti bezglutenske proizvode

U sklopu projekta Edukacija – izrada bezglutenskih proizvoda, kojeg provodi Udruga oboljelih od celijakije sjeverozapadne Hrvatske, 7. travnja 2017. održat će se prva kulinarska radionica u dvorani Centara za društvene, javne i kulturne potrebe Općine Strahoninec s početkom u 18 sati.

Na radionici bezglutenskih kolača i kruha s heljdinim brašnom pripremat će se- orehnjača bez glutena, makovnjača bez glutena, kore za mađaricu bez glutena i bezglutenski kruh s heljdinim brašnom.

Svi sudionici će dobiti recepte za pripremu navedenih kolača i kruha i naravno, moći će sve kušati. Pridružite im se, ulaz je slobodan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije