VIDEO Hvala na donaciji – djeca iz MURID-a rasplakala Bojana Jambrošića

Međimurec Bojan Jambrošić priredio je nastup za naježiti se. Njegova izvedba dueta Jacques Houdeka i Doris Dragović bila je toliko emotivna, iskrena i stvarna da je Bojan naposljetku zaslužio titulu pobjednika četvrte epizode showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

>>> POBJEDNIK Bojan Jambrošić donirao 10 tisuća kuna MURID-u

Po prvi put u ovoj sezoni imali smo priliku vidjeti hologramski prikaz. Pjesma ”Ima nešto u tome” koja je odmah po objavljivanju osvojila srca publike, a bila je i as u rukavu našeg Bojana.

Dio pjesme koji pjeva Doris Dragović bio je prikazan na hologramu, dok je Bojan pred publikom, žirijem i samim Jacquesom Houdekom izveo njegov dio pjesme. Bojanova transformacija Jacquesa je ostavila bez teksta.

– Prvo kad sam ga vidio da izlazi pomislio sam: majku mu, ljepši je od mene, ne može! Nemam riječi! Teško mi je komentirati kako si pjevao Jacquesa, jer neobično mi je to, kao da sam cijelo vrijeme gledao sebe – komentirao je Jacques.

Bojan je kao pobjednik imao pravo odabrati udrugu po izboru kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna. Odabrao je Udrugu Murid iz Čakovca, to je Međimurska Udruga za Ranu Intervenciju u Djetinjstvu.

Djeca koja su uključena u terapijske procese u MURIDU snimili su video kojim zahvaljuju Bojanu Jambrošiću na donaciji. – Ja sam zaplakao. Hvala vam! Prekrasni ste i vidimo se uskoro – napisao je Bojan na svom Facebook profil.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije