CENTAR KOD ŽABNIKA Jedan dan u životu mlinara

Ovih dana se u Mlinarskoj kući kod Žabnika izvode poslovi opremanja multimedijalnog prostora, odnosno nastavljaju se radovi na turističkoj infrastrukturi, koji u krajnjem cilju ima otvorenu ili postavljenu temu: ‘Jedan dan u životu mlinara’.

Tako će na jednom mjestu uskoro u punom svijetlu zasjati obnovljeni ili novouređeni Centar za posjetitelje kojeg čine EKO muzej, Mlin na Muri, Skela na Muri, Mlinarev put, Ribički dom, te obližnja Ergela konja i Najsjevernija točka Hrvatske.

Vrijednost radova koji se obavljaju iznosi 1.250.000 kuna, od kojih je 800.000 pristiglo iz Ministarstva turizma, a preostali iznos je udio Općine Sveti Martin na Muri.

Prvi dani proljeća na prostore kod Mlinarske kuće privukao je velik broj posjetitelja, koji uistinu mogu uživati u svim radostima koje pruža ovaj dio godine, kao i u ponudi ‘Arke’ u obliku slastica, napitaka i pića.

Radovi na Mlinu na Muri, idu zacrtanim tijekom i on će za 1. svibanj zasigurno biti otvoren za posjetitelje. Sve u svemu, lijepa svetomartinska turistička priča se nastavlja. Treba je samo konzumirati!

Radovi koji se trenutno obavljaju samo će obogatiti već i sada solidnu ponudu koja Općinu i Turističku zajednicu Sveti Martin na Muri, svrstava u vodeće u ovoj europskoj regiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije