TLZP Evo što kaže Bojan Jambrošić nakon pobjede u show-u

Zahvaljujući hologramskom prikazu Bojan Jambrošić po prvi je puta u životu imao priliku pjevati sam sa sobom. Iako se profesionalno bavi glazbom ovako mu je nešto tek show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ omogućio, a njegova sjajna izvedba omogućila mu je pobjedu u četvrtoj emisiji!

– Nisam očekivao pobjedu, iako su mi svi govorili fenomenalan si, fantastičan si, super sve izgleda, ali prije nego što dođeš na pozornicu ne znaš kako će to sve izgledati i kako ćeš ti to izvesti – priznao je Bojan.

Bojanu nije bilo svejedno jer je Jacques Houdek sjedio u žiriju. Rekao je kako se znaju privatno i bilo ga je strah što će Jacques prokomentirati. – Bojao sam se da mi se ne ponovi ista stvar s Jelenom Rozgom, nisam želio da pomisli kako se izrugujem, nisam takve naravi.

Nije imao razloga za strah jer je Jacques bio prezadovoljan. Bojan se uživio u ulogu, a obje su maske bile fenomenalne. Od svega mu je bilo najteže što je prvi puta upravo on u hologramskom prikazu. – Ja pjevam, ja sa strane, malo bude čudno. Nekim čudom uspio sam se snaći. Koliko mi je bilo treme, toliko mi je bio i užitak – priznao je.

Za Bojana je ovo bio najnaporniji tjedan do sada. Iako je imao samo jednu pjesmu, utjelovio je čak dvije uloge Jacquesa i Doris Dragović. – Ne razmišljaš više o jednom glasu i jednom liku, već moraš raditi na dva, ali sam se usredotočio najprije na jedno pa na drugo. Na kraju je uspjelo! – rekao nam je. Rekao nam je kako je jako zadovoljan.

– Pobijedio sam jednom i više ne moram. Dobio sam svojih pet minuta. Veselim se gledati kako će ostali kandidati iznjeti taj hologram i siguran sam da će se zabaviti isto kao ja.

Bojan kao pobjednik ima pravo odabrati udrugu po izboru kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna. Odabrao je Udrugu Murid iz Čakovca, to je Međimurska Udruga za Ranu Intervenciju u Djetinjstvu. Bojan će u sljedećoj emisiji postati Nina Badrić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije