BOJAN JAMBROŠIĆ po prvi puta u hologramskom prikazu: ‘Imam veliku tremu’

Novost koju do sada nikada prije nismo imali priliku vidjeti je hologram. Upravo nam to donosi četvrta epizoda zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, piše na webu tog showa. Sreću ili nesreću, kako se pokaže, da prvi ima čast pokazati što je hologram pripala je pjevaču Bojanu Jambrošiću. On ima čak dvije transformacije i to u Jacquesa Houdeka i Doris Dragović.

Bojanovu transformaciju u Doris vidjet ćemo kao hologramski prikaz na pozornici, dok će se on fizički na pozornici pojaviti transformiran u Jacquesa. ‘Za mene je sve ovo jedan veliki zalogaj zbog toga što ih oboje cijenim kao vokale i kao osobe. To je dva u jednom, a uz sve to hologram je novost ove sezone. Imam veliku tremu zbog toga.’, rekao nam je Bojan.

Najprije se pripremao za Doris i, kako kaže: ‘Zanimljivo je sebe vidjeti kao Doris. Morat ću skinuti njenu boju glasa i graciozne pokrete.’. Cijeli mu nastup zasigurno neće olakšati činjenica da će Jacques Houdek biti u žiriju, no Bojan je ovaj zadatak shvatio kao izazov i potpuno je predan pripremama.

Hoće li Bojan uspjeti u najboljem svjetlu dočarati duet ‘‘Ima nešto u tome’ ostaje nam za vidjeti. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije