LEGENDA PRELOGA Jelena Zimić ispraćena u zasluženu mirovinu

U subotu, 25. ožujka 2017. godine, svoj zadnji radni dan odradila je Jelena Zimić, legenda Preloga. Nakon ukupno 41 godine rada, od čega 24 godine u Prelogu, u Optici ‘Lineta’, Jelena je proslavila odlazak u zasluženu mirovinu.

Veliki broj korisnika njezinih usluga iz donjeg dijela Međimurja još će se dugo sjećati njezine stručnosti i profesionalnosti. Osim osobina koje su preduvjet za struku, njezina ljubaznost i neposrednost, a iznad svega ljudskost, su ono po ćemu će još dugo, dugo biti pamćena.

Osim rješavanja problema vida, Jelena je bila i pomoć i podrška ljudima u rješavanju njihovih svakodnevnih problema. Njezina srdačnost i spremnost da sasluša ljude koji su se radi takvog njezinog pristupa bez ograda otvarali i iznosili svoje male ili velike probleme, doprinijeli su tome da je Jelena doživljavana ne samo kao optičarka, nego prije svega kao osoba koja će Vam pokušati pomoći bilo savjetom, bilo na neki drugi način.

Zahvaljujući tom svom predanom radu, stručnosti i prije svega pomaganju ispraćena je u mirovinu na način koji će se još dugo pamtiti. Oko 12 sati, po završetku posljednjeg radnog dana, uz poslodavce i obitelj, počeli su se okupljati susjedi i prijatelji, koji su joj pripremili nezaboravan, ali prije svega zaslužen ispraćaj u mirovinu.

Uz zvukove limene glazbe i harmonike ispraćaj je potrajao do kasnih popodnevnih sati, a pridružio se uz otvaranje šampanjca i gradonačelnik Grada Preloga, Ljubomir Kolarek, ovaj puta kao susjed i prijatelj. Nakon završetka proslave u Prelogu, Jelena je nastavila proslavu uz obitelj i društvo najužeg kruga prijetalja u obiteljskom voćnjaku u Čukovcu, gdje će u budućnosti provoditi veliki dio svog umirovljeničkog vremena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije