ODRŽANA treća edukativna radionica u sklopu projekta ‘Budimo bolji roditelji’

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije u sklopu projekta ‘Budimo bolji roditelji’ koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku održalo je treću edukativnu radionicu dana 21. ožujka 2017. godine.

Radionicu s temom ‘Emocionalni i socijalni razvoj obitelji’ održala je socijalna radnica Lea Kovačić. Radionica je bila usmjerena roditeljima i članovima obitelji djece s teškoćama u razvoju, djeci s teškoćama u razvoju, samohranim roditeljima i djeci samohranih roditelja.

Sama radionica bila je interaktivnog karaktera na kojoj su roditelji djece s teškoćama u razvoju sudjelovali s pitanjima te tražili savjete za svakodnevne probleme s kojima se susreću prilikom odgoja svog djeteta.

Roditelji su dobili nova saznanja kao i drugačiji način razmišljanja prilikom rješavanja problema vezanih uz emocionalni i socijalni razvoj djeteta.

Radi se o trećoj radionici u ciklusu radionica usmjerenih pružanju podrške obiteljima, jačanju roditeljskih kompetencija i razvoju pozitivnog roditeljstva u obiteljima s djecom s teškoćama u razvoju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije