DANI ŠIBE I RIBE uz Vatru, Bosutske bećare i C.I.C.E

Započele su intezivne pripreme za najveću kotoripsku manifestaciju Dani šibe i ribe koja će se ove godine održati na prostoru kod nove škole 27. i 28. svibnja.

Općinski čelnici, načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki, dogovaraju program, a želja im je uvesti i neke novine. Otkrili su nam da nas očekuje puno dobre ribe i zabave ispod velikog šatora.

Tako će u subotu već od popodnevnih sati Kotoripčane i njihove goste zabavljati Tamburaški sastav ‘Cure iz centra’ – popularne C.I.C.E. U večernjim satima očekuje nas besplatni koncert nadaleko poznatog virovitičkog-benda Vatra kojeg predvodi frontmen Ivan Dečak.

Nedjelja je rezerivarana za Bosutske bećare, tamburaše iz Vinkovaca. “Želim te noćas”, “Samo me jednom pogledaj” i “Sad kada došla si” najveće su njihove uspješnice. Dobra zabava je zagarantirana, a detaljan program Dana šibe i ribe bit će uskoro poznat.

Tako se nastavlja započeta tradicija da uz dvije najveće općinske manifestacije – Dani šibe i ribe te Dani Općine, u Kotoribu dolaze poznata glazbena imena. Lani je u svibnju koncert imao Dražen Zečić, dok su u rujnu, kada Općina slavi svoje dane, koncert održali Hladno pivo i klapa Kampanel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije