FOTO U Domu NOVINŠČAK proslavljen Dan žena

Svim prekrasnim ženama, dragim korisnicama, Dom za starije i nemoćne osobe NOVINŠČAK posvetio je ovogodišnji Dan žena te su proslavili njihovu snagu, ljepotu i jedinstvenost.

Neovisno o godinama, porijeklu ili životnom iskustvu, svaka je žena posebna i neponovljiva, stoga je njihov osnovni zadatak na Dana žena bio izmamiti osmijeh na lice svake od njihovih korisnica.

U tome su uspjeli već od jutra, kada je v.d. ravnateljica Kristina Vožar svakoj od korisnica Doma NOVINŠČAK poklonila crveni karanfil i podsjetila ih koliko im je svaka od njih važna. Slavljem su nastavili za ručkom, nakon kojeg je podijeljen poseban desert samo za žene, a najbolji dio dana slijedio je u popodnevnim satima.

Ugostili su članove KUD-a “Sv. Jeronim” iz Štrigove, koji su svojim bogatim programom oduševili nazočnu publiku Doma. Najprije je za sve žene zapjevala Ženska vokalna skupina “Stridonne” pod vodstvom Nore Nemec, a u glazbenom ritmu nastavio je tamburaški sastav pod vodstvom Slavka Bregovića.

Posebne simpatije publike zaslužila je dječja folklorna sekcija, koju vodi Valentina Bogdan. U čast ženama zapjevao je i zbor Doma NOVINŠČAK, važnost i ljepota žene naglasila se recitacijama korisnika Doma, a emocije je izmamio i Josip Krznarić svojom izvedbom pjesme “Mama”.

Za ugodan ambijent pobrinula se korisnica Doma, Darinka Horvat, čija slikarska dijela nastaju unatoč njezinoj slabovidnosti, te je još jednom svima dokazala da se ono što je bitno gleda srcem, a ne očima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije