ČAKOVEC Novo obučeni časnici Vatrogasne zajednice Međimurske županije

Prema programu rada i plana osposobljavanja vatrogasaca na području Vatrogasne zajednice Međimurske županije za 2017. godinu u utorak je bilo vrlo svečano.

Nakon mjesec dana polaska vatrogasaca na predavanja u prostorije Javne vatrogasne postrojbe Čakovec u utorak je bio zadnji ispit pred kompletnom komisijom ispitivača.

Dvadesetak vrlo uzornih polaznika koliko ih je bilo na samom početku, isti su svi i uspješno stekli zvanje vatrogasnog časnika. Od dvadesetak polaznika, čak devet je bilo žena što je još jedan pokazatelj napredovanja ženskih članica u vatrogasnim društvima.

Predavači tijekom obuke iz pojedinog predmeta i vježbi su bili: Mladen Kanižaj, Robert Meglić, Dragutin Trupković, Damir Kovačić, Tomislav Faić, Leon Krištofić, Hrvoje Novaković, Radovan Zadravec i Nikola Besedić.

Na uspješnim položenim ispitima i stjecanju zvanja čestitao im je i predsjednik VZMŽ Mario Medved, dok je zapovjednik VZMŽ Mladen Kanižaj svima zaželio da svoje znanje prenose na kolege vatrogasce u matičnim društvima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije