FOTO: DAN ŽENA Vrijedna ekipa našeg portala dijelila jaglace i slatkiše

Kao što smo najavili, najčitaniji online medij sjeverozapadne Hrvatske eMedjimurje.hr, čije pravovremene informacije i vijesti iz svih međimurskih sredina i sfera života su svakodnevno čitateljima nadohvat ruke, ovih dana proslavio je svoju osmu obljetnicu od osnutka.

Kao zahvalu za podršku u našem poslovanju, danas kada se obilježava Dan žena, ekipa online medija eMedjimurje.hr darovala je građanke i građane Međimurja jaglacima, simbolom koji nagovješćuje proljeće.

Bilo je to ispred Turističkog ureda grada Čakovca, kojemu zahvaljujemo na ustupljenom štandu, gdje su osobe koje ‘stoje’ iza ovog uspješnog portala dijelile jaglace, častile slatkišima.

Bilo je predviđeno da to druženje traje dva sata, no više stotina simbola proljeća otišlo je već prvih pola sata.

Oni koji su bili prikraćeni cvijeća častili su se slatkišima .

– Šteta što sam zakasnila. No uzet ću si keksić od ovako slatkih ljudi – rekla je jedna gospođa i dodala kako sad tek vidi koliko smo popularni.

Simpatičnim nas se dojmio komentar jedne ‘sretnice’, koja je rekla da su jaglaci nestajali kao na traci isto kao što portal plasira vijesti.

Valja dodati kako su našoj ekipi u pomoć priskočili vrli djelatnici Turističkog ureda, a da je puninu štandu dala gospođa Alenka Novak iz Pribislavca koja je između svega ‘ubacila’ svoje svježe pečene klipiće.

Zahvala ide i Cvjećarnici “Ruža” iz Male Subotice čijom je zaslugom nabavljeno cvijeće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije