GLAS ZA PRIJATELJE Pomozite čakovečkom azilu osvojiti pakete hrane za pse!

Proizvođač pseće hrane MeraDog Hrvatska pokrenuo je na Facebooku kampanju čiji krajnji cilj jednom utočištu za pse u Hrvatskoj pokloniti deset paketa hrane! Na popisu utočišta nalazi se tako i naše sklonište Azil Prijatelji Čakovec.

– Azil brine o 400 pasa, s time da ta brojka raste iz dana u dan. Ima puno štenaca koje volonteri pronalaze po šumama, jarcima, na cestama gdje bauljaju, u poljima… Dio te brojke čine i psi spašeni iz romskih naselja u Međimurju.

Volonteri se zajedno s vodstvom azila tim dušicama, trude spasiti živote i osigurati im koliko toliko normalne životne uvjete u azilu, dok im se ne pronađe zauvijek dom gdje će zaboraviti sve ružno što im se desilo i započeti pisati svoju životnu bajku. Sklonište djeluje od 2001. godine sa svrhom zaštite, zbrinjavanja i udomljavanja napuštenih životinja na području cijele Međimurske županije.

Želja nam je da potaknemo ljude da razmišljaju o svom odnosu prema životinjama i da se pridruže ispunjenju naših ciljeva! Provodimo “No kill” politiku što znači da se kod nas životinje ne usmrćuju nakon 60. dana – stoji u opisu.

Stoga, odvojite minutu i dajte glas (lajk) za Azil Prijatelji Čakovec, neka hrana dođe našim gladnim pesekima.

Sve što treba učiniti je stisnuti tipku ‘sviđa mi se’ ispod, rok za glasanje je do kraja ovog mjeseca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije